Kurser

Kurser og uddannelsesforløb sammensættes efter ønsker og en grundig dialog om konkrete behov.

Enkelte kurser udbydes offentligt som temakurser og kan ofte hjemkøbes til institutionen eller organisationen som internt kursus.

 

Temakurser

Når ord baner vej – fra kamp til relation, se mere her
Når myndighedsrollen bliver myndighedsklemmen

Kompetanceudvikling af faglige og personlige kompetencer med fokus på 2 forhold:

  • Konkrete værktøjer til mødet og samtalen. Hvordan gør jeg og hvad siger jeg? Hvordan kan jeg med min tilstedeværelse og mit sprog bidrage til et skift i stemning fra at være præget af overlevelse til en oplevelse af et fælles projekt?
  • Hvor står jeg som medarbejder i vejen for mig selv pga. mine egne erfaringer og strategier, og hvordan kommer jeg et andet sted hen, så jeg bliver coachende og støttende.

Begge forhold er en forudsætning for at kunne coache og støtte en borger i at få det bedste frem og dermed støtte den empowerment, der kan være en afgørende støtte for at komme i gang med uddannelse, jobtræning eller job.

I løbet af kurset introduceres værktøjer og der arbejdes med cases baseret på deltagernes dagligdag. Målet er, at deltagerne vil være bedre rustet til at være indlevende og i stand til at tale frygt, vrede og fortvivlelse ned på et niveau, hvor der er mulighed for kontakt i forhold til den aktuelle problemstilling. Tilsvarende er det afgørende at have nogle værktøjer til genetablering af kontakt og samarbejde, hvis der har været konflikt og/eller truende adfærd. Kontakten er en forudsætning for at kunne arbejde støttende.

 

Empatisk kommunikation, se mere her

Kurset udbydes i samarbejde med Teknologisk Institut, se mere her 

Lær at håndtere egne og andres følelser konstruktivt. På dette kursus bliver du fortrolig med anerkendende og empatisk kommunikation og lærer at være nærværende i kontakten med andre, så der skabes grundlag for at fremme forståelse, udvikling og samhørighed.

 

Klar til lederrollen 1, se mere her

Kurset udbydes i samarbejde med Lederforum, Se mere her

“Den anerkendende leder”

Kort og intensivt kursus med fokus på at finde sig selv og sin styrke i rollen som mellemleder. Om personlig stil, grundlæggende ledelsesteori, faldgruber og effektive tricks samt anerkendende kommunikation med udgangspunkt i personlige arbejdspunkter fra egen hverdag.

 

Klar til lederrollen 2, se mere her

Kurset udbydes i samarbejde med Lederforum, Se mere her

Et kort og intensivt kursus, hvor du fordyber dig i personlige arbejdspunkter samt IVK – en anerkendende proces med udgangspunkt i egen hverdag

Kurset henvender sig til teamledere/gruppeledere, der har deltaget på ”Klar til lederrollen1”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *